Ruilen & retourneren

Retour procedure

Mocht u niet tevreden zijn over een bepaald artikel, dan kunt u het artikelen binnen 14 dagen retourneren of omruilen. Om hygiënische redenen kunnen wij geen artikelen retour nemen die reeds gedragen zijn. Wij adviseren u om te passen over een andere boxershort of slip.

U kunt artikelen alleen retourneren indien:
- Deze ongedragen zijn.
- Deze ongewassen zijn.
- Deze onbeschadigd zijn, geen vlekken of andere gebreken.
- Deze zich nog in de originele verpakking bevinden (compleet en onbeschadigd).
- Alle originele labels en kaartjes nog aan het artikel vast zitten.

Wij verzoeken u vriendelijk het retourformulier (volledig ingevuld) bij te voegen aan de retourzending, waarin u aangeeft of u het artikel wilt ruilen, of dat u het betaalde bedrag retour wenst te ontvangen. U betaalt zelf de kosten voor de retourzending. Wij betalen u binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen het bedrag terug, indien de goederen in de juiste staat zijn. (zie hierboven)

Indien er goederen geruild dienen te worden, verzenden wij u binnen 2 werkdagen na ontvangst het pakket met de gewenste artikelen (indien deze voorradig zijn). De verzendkosten van deze zending zijn voor uw rekening, u ontvangt hier een factuur van.

Het is ook mogelijk om uw artikelen die u in de webshop heeft gekocht in de winkel te ruilen of te retourneren. U dient wel het aankoopbewijs mee te nemen naar de winkel.

Speciaal voor u bestelde artikelen, die wij niet in ons eigen assortiment hebben, kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer u een artikel wenst retourneren of te ruilen, dient u het ingevulde retourformulier te versturen naar info@speciaalzaaksimon.nl en dit toevoegen aan uw retourzending. Zo kunnen wij rekening houden met uw retourzending en bij ruiling gewenste artikelen voor u apart houden.

U kunt artikelen retour sturen of ruilen in de winkel:

Speciaalzaak Simon, Klokstraat 21, 4461 JK Goes

Heeft u een vraag over de retourprocedure, een klacht over een product of een andere vraag? Neem gerust contact op info@speciaalzaaksimon.nl of 0113-215563.

Download hier het retourformulier.